"Nature Junior Rabbit" - Екструдирана храна за малки зайчета без зърно

Този продукт не може да бъде закупен!

Храна за малки зайчета от 3 седмици до 10 месеца. 100% без зърно За да се гарантира правилното съотношение на фибри и скорбяла, което води до оптимално храносмилане.Подбрани са 30 различни сушени билки и треви от ливади, които не са химически третирани, Beaphar Nature съдържа голямо разнообразие от съставки и предоставя всички хранителни вещества от които се нуждае вашият домашен любимец. Инулин Е естествен пребиотик, който помага да се оптимизира чревната функция и стимулира растежа на „добрите" бактерии в червата, както и подкрепа за здрава имунна система. Юка Шидигера Екстракт от растение, което се добавя за намаляване на миризмата на изпражненията. Ябълки, цикория и риган го правят неустоимо вкусно.

***

Състав: Деривати от растителен произход (сено тимоти 53%, билково сено 10%, Цикория 5%, Инулин 0,2%, Юка 0,05%, екстракт от гроздови семена), семена, екстракт от растителен протеин, Плодове(Ябълка 5%), Минерали, Масла и мазнини, Водорасли (спирулина на прах 0,01%)

Начин на употреба: Зайчета от 3 седмична могат да консумират малки количества от храната в комбинация с тяхното майчино мляко. Малките зайчета трябва да бъдат отбивани след шестата седмица. След като закупите вашето зайче, и го заведете във вашия дом то трябва да бъде хранено с храната с която се е хранило преди това (ако не е било захранено с Nature Rabbit Junior). През втората и третата седмица постепенно смесвайте храната с Nature Rabbit Junior, докато накрая не започнете да давате само със Nature Rabbit Junior.До шестата седмица вашето зайче ще иска да яде повече от колкото може. След шестата седмица вие трябва да фиксирате две хранения на ден. От 9 - тия – 10 - тия месец вие постепенно трябва да смените храната на вашето зайче с специализираната формула на Nature Rabbit adult за израснали зайци. За бременни и кърмещи зайци можете да давате по всяко време Nature Rabbit Junior. Винаги осигурявайте наличие на прясна питейна вода заедно с прясно сено.

Опаковка: 500 гр./1,250 кг.

Производител: Beaphar

прегледи 109

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти