Nature Rabbit екструдирана храна за израснали зайци без зърно от Beaphar, Холандия - 0,500кг,; 1.250кг; 3.00кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Nature Rabbit екструдирана храна за израснали зайци без зърно от Beaphar, Холандия - 0,500кг,; 1.250кг; 3.00кг

Артикул код: 10872

Предлага се в три разфасовки: - 0,500 кг - 6.50лв
- 1,250 кг - 11.95лв
- 3.00 кг - 25.00 кг

Nature Rabbit adult

храна за израснали зайци

Nature Rabbit adult  е пълноценна здравословна храна за зайци, която съдържа до 30% различни билки и треви. Храната е без съдържание на зърнени култури, съдържа висок процент влакнини, и се доближава до естествената храна която заека си набавя в природата за дълъг живот и здравословно храносмилане. Nature Rabbit adult е създадена в гранула, която съдържа всички необходими съставки за вашия заек, която ви гарантира пълноценно хранене без да се използват никакви други храни. Храната има уникална форма на сърце, чиято стимулира естественото и полезно заостряне на зъбите, като по този начин подобрява денталната функция на зайците. В гранулата няма никакви изкуствени оцветители, аромати консерванти. Nature Rabbit adult е естествена храна, съобразена със всички хранителни изисквания за израстналите зайци.

За зайчета над 10 месечна възраст.

Съвети за хранене: Когато сменяте храната на вашите зайци е желателно да го направите постепенно. Смесете Nature Rabbit adult  с част от основната храна, като всеки ден увеличавате количеството,  докато накрая изцяло започнете да храните със Nature Rabbit adult.

 Препоръчителното хранене на вашите зайци е в зависимост от тяхното толесно тегло, като за предпочитане е да се разделя на две хранения на ден.

Винаги осигорявайте наличие на прясна питейна вода заедно с прясно сено.

Състав: Деривати от растителен произход (сено тимоти 65%, билково сено 10%, Цикория 5%, Инулин 0,2%, Юка 0,05%, екстракт от гроздови семена), семена, екстракт от растителен протеин, Плодове(Ябълка 5%), Минерали, Масла и мазнини, Водорасли (спирулина на прах 0,01%)

 

Производител: Беафар Холандия

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

 

100% без зърно За да се гарантира правилното съотношение на фибри и скорбяла, което води до оптимално храносмилане.

Сено Тимоти от Канада е основния компонент в Beaphar Nature. Високо съдържание на фибри стимулира функцията на храносмилателната система. Естествения баланс на калций и фосфор допринася за здравето на пикочния мехур.

Билково сено

От 30 различни сушени билки и треви от ливади които не са химически третирани, Beaphar Nature съдържа голямо разнообразие от съставки и предоставя всички хранителни вещества от които се нуждае вашият домашен любимец, както и вкусове които той обича.
Инулин
Е естествен пребиотик, който помага да се оптимизира чревната функция и стимулира растежа на „добрите" бактерии в червата, както и подкрепа за здрава имунна система.

Юка Шидигера Екстракт от растение, което се добавя за намаляване на миризмата на изпражненията.

 
Ябълки, цикория и риган го правят неустоимо вкусно.

Уникална сърцевидна форма
Beaphar Nature е разработена като пелети "всичко в едно",
което гарантира, че вашия домашен любимец получава пълна и балансирана диета без храната да се разпилява. Уникалната форма на сърце с груба влакнеста структура насърчава
естественото и полезно износване на зъбите, за да се подобри денталната функция. Всяка гранула е свободна от изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Естествена храна, който е специално за вашия домашен любимец

Производител: 8in1

прегледи 197

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти