"Nature Rabbit" - Екструдирана храна за израснали зайци без зърно

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 13798

Здравословна храна за зайчета над 10 месеца, която съдържа до 30% различни треви и билки. Храната е без съдържание на зърнени култури, съдържа висок процент влакнини и се доближава до естествената храна, която заека си набавя в природата за дълъг живот и здравословно храносмилане. 30 различни сушени билки и треви от ливади, които не са химически третирани, Beaphar Nature съдържа голямо разнообразие от съставки и предоставя всички хранителни вещества, от които се нуждае вашият домашен любимец.

***

Състав: деривати от растителен произход (сено тимоти 65%, билково сено 10%, цикория 5%, инулин 0,2%, юка 0,05%, екстракт от гроздови семена), семена, екстракт от растителен протеин, плодове(ябълка 5%), минерали, масла и мазнини, водорасли (спирулина на прах 0,01%).

Начин на употреба: Когато сменяте храната на вашите зайци е желателно да го направите постепенно. Смесете Nature Rabbit adult  с част от основната храна, като всеки ден увеличавате количеството,  докато накрая изцяло започнете да храните със Nature Rabbit adult. Препоръчителното хранене на вашите зайци е в зависимост от тяхното телесно тегло, като за предпочитане е да се разделя на две хранения на ден.

Опаковка: 500 гр./1,250 гр./3 кг.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 139

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти