"Orlux Gold Patee Yellow Canaries" - Мека яйчна храна за жълти канарчета

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7367

Готова мека храна за жълти канарчета. Подходяща за периоди на изхранване на малки и по време на периода на линеене. Богата на витамини, аминокиселини и протеини. Обогатена с чист натурален мед. За по-добра кондиция и здраве на вашата птица. При отглеждане и развъждане на птици, хранещи се със семена не е достатъчно да ги храните само със семенни смеси. Необходимо е да се добавя и яйчна храна към дневната им дажба, особено в периодите на развъждане и смяна на оперението. Пропорцията е 30% яйчна храна към 70% семенни смеси.

***

Състав: яйца и яйчни продукти (мин. 30%), растителни продукти, масла и мазнини, захари, мед (7,5%), минерали, екстракт от растителни протеини, семена, лизин, метионин, фрукто-олигозахариди, мано-олигозахариди, морско водорасло (източник на EPA – DHA), карнитин.

Аналитичен състав: суров протеин: 17%, сурови масла: 16%, сурови влакнини: 1,6%, сурова пепел:5%.

Хранителни добавки/кг: Витамин А: 25.000 I.U., Витамин D3: 2.250 I.U., Вит.аминЕ: 45 мг, мед- меден сулфат: 15 мг.

Начин на употреба: през развъдния период и периода на смяна на оперението – свободно. През останалото време – 2+3 пъти седмично. Подменяйте често.

Опаковка: 250 гр./1 кг./ 5 кг.

Марка: Versale - Laga

5.0, 1 гласа

прегледи 177

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти