"Padovan" - Едри скариди за костенурки

В наличност

Цена: 16.88 лв.


Артикул код: 41468

За поръчки: (0879) 801 808

Това е натурална висококачествена храна, която се състои от малки скариди изсушени по специална технология. Продукта е предназначен специално за червенобузи костенурки. Изсушените скариди са със запазено хранително и енергийно съдържание. Храната може да се дава на малки или средни по-големина костенурки. За още по-големи ползи продукта е обогатен с минерали и витамини.

***

Опаковка: 160 гр. / 1 л.

Марка: Padovan

5.0, 1 гласа

прегледи 217

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за "Padovan" - Едри скариди за костенурки

 1. 1.

  Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Отхвърлени ли сте от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от кредитна или ипотечна консолидация? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в минало.

  Това са заем Хосе Луис. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро

  Нашите кредити са добре застраховани, тъй като максималният обезпечение е наш приоритет.
  Свържете се с нас по имейл: (joseluisloans@aol.com) или (joseluisloans@gmail.com)
  за разбирането

Свързани продукти