PARASITA - Противопаразитни капки за птици, BEAPHAR

PARASITA - Противопаразитни капки за птици, BEAPHAR
В наличност

Цена: 27.36 лв.


Артикул код: 8144

За поръчки: (0879) 801 808

Продукта е предназначен специално за сигурно и безопасно ВЪНШНО обезпаразитяване на птици. Препоръчва се за собственици на развъдници или ветеринари, тъй като опаковката е много голяма и икономична и може да се третират голям брой птици. За удобство има и капкомер, за да се измерят точно дозите.

***

Състав: Активно вещество: 0.12 % ivermectin

Показания: Гълъби зapaзeни c чepвeн ĸъpлeж (Dеrmаnуѕѕuѕ gаllіnае), пepo и пyxoяди (Маllорhаgа). Сpeдни пaпaгaли c ĸpacтa. Πтици oтглeждaни в ĸлeтĸи и вoлиepи, ĸoитo ca зapaзeни c ĸъpлeжи, Ѕtеrnоѕtоmа trасhеасоlum (ĸъpлeжи нa тpaxeитe и въздyшнитe тopби).

Противопоказания: Да не се прилага върху растения или други животни, най - вече кучета от породите Шелти, Коли и Бобтейл!

Начин на употреба:

  • гълъби – 5 капки на птица
  • средни папагали или едри птици – 2 капки на птица
  • дребни птици, отглеждани в клетки и волиери - 1 капка на птица

САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА! Необходимата доза се накапва директно върху кожата, като се разтварят перата в раменната област на птицата (птиците). Ако се налага накапването на повече от една капка е препоръчително те да не бъдат на едно и също място, а да се накапят на различни места, например под крилете или в областта на трътката.

Действие: Настъпва веднага след третирането.

Продължителност на действие: 4 седмици

Допълнителна информация: Всички птици в клетката или волиерата трябва да бъдат третирани едновременно. Препоръчва се птиците да се третират 1 - 2 месеца преди периода на гнездене (за да се предотврати заразяването на гнездата).

Взаимодействия: няма данни

Опаковка: 50 мл.

Марка: Beaphar

5.0, 3 гласа

прегледи 2288

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за PARASITA - Противопаразитни капки за птици, BEAPHAR

  1. 1.

    имам малки пиленца на 10 дена по колко капки трябва да и поставя от препарата PARASITA

Свързани продукти