"Pet Corrector" - Спрей коригиращ лошо поведение

В наличност

Избери вариант:

Цена: 18.74 лв.


Артикул код: 10110

За поръчки: (0879) 801 808
  • 30 мл. = 18,74 мл.
  • 50 мл. = 32,16 мл.

Спрея може да се използва при обучение на кучето. Той коригира лошото поведение като гонене на колелета, кражба на храна, скачане по хората, лаене и др.

Продукта изпуска предупредителен газ без вкус и мирис, който е напълно безопасен за кучета и хора. Освен това издава и звуци, които наподобяват предупредителните звуци издавани от котки и змии. Това веднага привлича вниманието на кучето. След като коригирате едно от проблемните поведения можете да започнете с друго проблемно поведение.

***

Внимание: Използвайте продукта само за коригиране на сериозни проблеми. Не го използвайте като наказание, при несправяне с определена задача или неизпълняване на определена команда. Спазвайте всички инструкции за употреба, написани в листовката на продукта. Не пръскайте спрея директно в муцуната на домашния любимец. Ако кучето не реагира добре на този продукт, незабавно спрете употребата му.

Опаковка: 30 мл./50 мл.

Марка: Animal Lovers, Холандия

4.8, 4 гласа

прегледи 2454

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти