Pigment Aktiv Granulat - Хранителна добавка за кучета - гранули с моркови за по-добра пигментация

Pigment Aktiv Granulat - Хранителна добавка за кучета - гранули с моркови за по-добра пигментация
В наличност

Цена: 30.00 лв.


Артикул код: 97392

За поръчки: (0879) 801 808

Гранули с моркови за по - добра пигментация

Провитамин А от моркови (бета каротен), присъстващ в гранулите, оказва положителен ефект върху пигмента на козината.

Може също така добре да повлияе червеникавите и кафявите цветове. Цветът на козината става по -ярък и тя изглежда по - здрава.

Съдържание: зърнени култури, зеленчуци (моркови мин. 40%), мляко и млечни продукти, захар (глюкоза).
Аналитичен състав: необр. протеин 23%, необр. мазнини 3,5%, сурови фибри 7%, изг. в-ва 7,7%.
Добавки/кг.: Вит.: А 25000IU, D3 11000IU, Е 250мг, желязо (железен сулфат, монохидрат) 159мг, йод (калциев йодат, хексахидрат) 1,4мг, кобалт (кобалтов II карбонат, монохидрат) 0,08мг, манган (манганов II оксид) 64мг, цинк (цинков оксид) 27мг.
Технологични добавки: Съдържа консерванти.

Дозировка: брой чаени лъжички според телесното тегло:

 • до 5кг:  ½ до 1 ч.л. дневно
 • 10кг:  1  до 1 ½ ч.л. дневно
 • 20кг:  2 до 2 2 ½ ч.л. дневно, 30кг – 3 до 4 ч.л. дневно
 • над 30кг:  5 до 6 ч.л. дневно (1 ч.л. = прибл. 7гр).

Провитамин А е разтворим в мазнини. Препоръчва се добавки като масло от сьомга, Алтран или смесено масло да се добавят към диетата.

Опаковка: 600 гр.

Марка: Dr. Clauders

5.0, 1 гласа

прегледи 128

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за Pigment Aktiv Granulat - Хранителна добавка за кучета - гранули с моркови за по-добра пигментация

 1. 1.

  Казвам се Биака лукас, аз съм от българия. Искам да свидетелствам за добрата работа на БОГ в моя живот, заради лошата икономика в моите страни, която влизах онлайн и попаднах на заема JOSE Luis в публикация, в който се казва, че заемната компания дава на широката публика заем на много ниска лихва. И така, аз се свързах с компанията чрез нея
  имейл :( joseluisloans@gmail.com)
  която кандидатствах за заем от 15 000 долара за срок от 2 години. Компанията ми отговори и ми изпрати всички условия на нейната компания, аз се съгласих с тях. След като одобрих молбата си за кредит, получих известие от моята банка, че банковата ми сметка, че 15 000 долара са били кредитирани по банковата ми сметка, завърших погасяването на заема на 18 декември, преди да започне избухването на корона.
  И така, бих искал да се възползвам от тази възможност да изпратя съобщение до всички, които търсят надежден частен кредитор в Интернет, да кандидатстват за заем от jose luis чрез електронна поща: (joseluisloans@gmail.com)
  можете също да се свържете с тях в приложението Whats: (+1 3075431042) Можете също така да се свържете с мен, ако имате нужда от моята помощ или искате да ми зададете въпроси за това как получих заема. Ето моят имейл:
  [bautmansluka@gmail.com]

Свързани продукти