"Pro Plan Junior" - Храна за котета до 1 година с пилешко и ориз

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7160

Гранулираната храна е предназначена специално за котенца на възраст от 1 до 12 месеца, но може да се дава и на бременни или кърмещи котки.

Основните съставки в този продукт са ориз и пилешко месо. Храната е много полезна за котенцата в периода след отбиването. Тя съдържа антиоксиданти и коластра, които повдигат имунитета на малките палавници. Коластрата съдържа естествени антитела, които укрепват храносмилателната система, поддържайки баланса на вредни и полезни бактерии в храносмилателния тракт.

Храната съдържа големи количества протеини и DHA, които развиват мозъка, укрепват зрението и подпомагат растежа. Минералите действат положително на бъбречната система и контролират нивата на рН.

Балансираните количества фосфор и калций съдействат за изграждането на здрави кости и зъби. Лилоновата киселина и Витамин А правят козината гладка и гъста. Поддържат кожата добре хидратирана и увеличават нейната гъвкавост.

***

Опаковка: 10 кг.

Марка: Pro Plan

5.0, 1 гласа

прегледи 371

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти