"Pro Plan Junior" - Храна за котета от 1 до 12 месеца

В наличност

Цена: 9.60 лв.


Артикул код: 7143

За поръчки: (0879) 801 808

Гранулираната храна е предназначена специално за котенца на възраст от 1 до 12 месеца, но може да се дава и на бременни или кърмещи котки.

Основните съставки в този продукт са ориз и пилешко месо. Храната е много полезна за котенцата в периода след отбиването. Тя съдържа антиоксиданти и коластра, които повдигат имунитета на малките палавници. Коластрата съдържа естествени антитела, които укрепват храносмилателната система, поддържайки баланса на вредни и полезни бактерии в храносмилателния тракт.

Храната съдържа големи количества протеини и DHA, които развиват мозъка, укрепват зрението и подпомагат растежа. Минералите действат положително на бъбречната система и контролират нивата на рН.

Балансираните количества фосфор и калций съдействат за изграждането на здрави кости и зъби. Лилоновата киселина и Витамин А правят козината гладка и гъста. Поддържат кожата добре хидратирана и увеличават нейната гъвкавост.

***

Опаковка: 0.400 кг.

Производител: Pro Plan

5.0, 1 гласа

прегледи 336

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти