PRO26D-INTESTINAL - Храна на гранули за кучета с чувствителна храносмилателна система - 3 кг.

PRO26D-INTESTINAL - Храна на гранули за кучета с чувствителна храносмилателна система - 3 кг.
В наличност

Цена: 25.41 лв.

 Pro26D помага на кучета с чревни проблеми, които страдат от чести пристъпи на колики ( диария и запек ) Pro26D е предназначена също така да се избегне непоносимост поради използването на един източник на протеин . Съставките , които правят протеини в действителност са няколко : пилешко , агнешко , сьомга, риба треска , картофи протеин и протеин от царевичен глутен , соев протеин и лен .
 
Съдържанието на мазнини в Pro26D е по-малко ( около 15 % по-малко ) в сравнение с други продукти , по линията Pro26D , това е с цел да не се натоварва стомаха с преработката на допълнителни мазнини.
 
Съдаржание:
Зърнени храни (Царевица, пшеница и ориз мин. 30%), месо и месни продукти (брашно дехидратирано пилешко месо мин. 8% агнешко мин. 4%), риба и рибни продукти (брашно, дехидратирано сьомга и треска мин. 7%. ), зеленчукови протеинови екстракти (картофен протеин мин. 2%, царевичен глутен мин. 1%), масла и мазнини, семена),минерали.

Производител: Special dog

прегледи 121

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

Рекламирай в INSERT.BG