"Puppies" - Хигиенни подложки за кучета - три размера

В наличност

Избери вариант:

Цена: 4.18 лв.

Подложките са предназначени за употреба в домашни условия или при пътуване и подпомагат създаването на хигиенни навици при малките кученца. Освен от малки кученца продукта може да се използва още от кучета страдащи от инконтиненция и женски кучета по време на менструация.

Не е необходимо да използвате спрей за привличане или капки върху подложката, тъй като тя съдържа атрактанти. Подложката има отлични абсорбиращи свойства, премахва неприятните миризми и носи чудесна защита срещу протичане.

***

Начин на употреба: Поставете подложката на желаното от вас място като абсорбиращата повърхност трябва да бъде нагоре. Поставете кученцето върху подложката, след като се е нахранило или е пило вода и почакайте, докато се облекчи. Постепенно измествайте подложката към входната врата, като целта е накрая да я поставяте навън. Така постепенно ще научите кученцето да ходи до тоалетна извън дома. Не забравяйте да давате любимо лакомство и да поздравявате кученцето всеки път когато желания резултат е налице.

Размери: 45х30 см.

Опаковка: 10 бр.

Производител: Miazoo

5.0, 2 гласа

прегледи 807

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти