"Renal" - Профилактична храна за котки с бъбречни проблеми

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 10636

Котешката храна е разработена специално за животни, които имат проблеми с бъбреците и се нуждаят от специална диета. Животните, които имат проблеми с бъбреците трябва да приемат храна със занижено съдържание на протеини и фосфор. Характерно за тази болест е, че животните не могат да усвояват пълноценно фосфор и крайните продукти на белтъчната обмяна.

От друга страна високите нива на протеини също могат да увредят бъбреците. Хранителния продукт съдържа по-малко протеини, но те са високоусвояеми и висококачествени и успяват да задоволят хранителните нужди на домашния любимец. Храната е обогатена с Витамин D, който подобрява бъбречната дейност.

Ако котката страда от хронична бъбречна недостатъчност е добре профилактичния прием на храната да продължи през целия живот. Най-добре е нормалната дневна дажба да се раздели на 3 отделни порции. Трябва да се преустанови даването на „човешка“ храна на котката или други високо протеинови лакомства, които могат да попречат на лечението.

***

Опаковка: 0.250 кг./1.75 кг.

Производител: Animonda

5.0, 1 гласа

прегледи 249

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти