Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse - храна за котета през първата фаза на растеж (до 4 месеца) 195гр

Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse - храна за котета през първата фаза на растеж (до 4 месеца) 195гр
В наличност

Цена: 7.16 лв.


Артикул код: 99143

За поръчки: (0879) 801 808

Royal Canin изповядва философията, че храненето на котката трябва да е съобразено с всеки един параметър - възраст, физиология, порода, начин на живот и индивидуални особености. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctiveотговаря на най-високите изисквания за качество на Royal Canin и е съобразена с инстинктивно предпочитания от малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) оптимален макро хранителен профил.

Royal Canin Kitten Instinctive предлага формула, съобразена с нуждите на малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) - решаващ за котето период на преминаване към твърда храна:

Котенцата предпочитат специфичния за тях оптимален макро хранителен профил. Мусът Royal Canin Mother & Babycat Instinctive е съобразен с инстинктивно предпочитания от младите котки през първата фаза на растеж (и особено с този на сучещите котенца) оптимален макро хранителен профил, което го превръща в трайно и инстинктивно харесвана от котето Ви храна. Защото и най-добрата храна е безполезна, ако котката отказва да я яде. Преминаването от мляко към твърда храна е много деликатен период, през който може да се стигне до храносмилателни проблеми. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse снабдява котето с всички хранителни вещества, необходими за неговите оптимално здраве и жизненост . Между четвъртата и дванайстата седмица след раждането предадената от майката имунна защита започва да отслабва, а собствената имунна система на котето тепърва започва да се изгражда. Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse допринася за изграждането на естествените съпротивителни сили на котенцето посредством подпомагане на образуването на антитела с помощта на манан-олигазахаридите и на специалния комплекс антиоксиданти (витамин E, витамин C, таурин и лутеин). През първата фаза на растеж пробиват и млечните зъбки на котенцето. Кремообразната текстура на муса Royal Canin Babycat Instinctive улеснява котетата по време на прехода от майчиното мляко към твърдата храна. Инстинктивно предпочитание - оптимален макро хранителен профил: новият здравословен начин на хранене на принципа на оптималния макро хранителен профил е съобразен с фазата на развитие и индивидуалните особености на котката. Чрез оптималния макро хранителен профил значително се подобрява разпределянето на енергията, приета с храната. Той описва оптималното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати и е предпоставка за трайното предпочитание към храната от страна на котките.Специалният профил на хранителните вещества се различава в зависимост не само от възрастта на котката, но и от нейното физиологично състояние (период на бременност или кърмене).

Котките притежават свойството да разпознават най-подходящата за индивидуалните им нужди храна и да я предпочитат пред другите. В комбинация със специализираното "ноу-хау" на Royal Canin, концепцията за оптимален макро хранителен профил е гаранция за изключително и трайно предпочитание на котката към тази храна. Продуктите Feline Health Nutrition на Royal Canin не омръзват на котките! По тази причина не е необходимо храната да е в различни вкусови вариации, тъй като вкусът не е решаващ фактор за котките при избора им на хранителни вещества.

Препоръки за хранене:Дневна дажба при хранене единствено с Royal Canin Babycat Instinctive в консерви/дневно:

 

Възраст на котката Дневна доза
4 седмици/small> постепенно преминаване
8 седмици 1 - 1 1/4 консерви
12 седмици 1 1/4 - 1 1/2 консерви
+ 16 седмици 1 1/4 - 1 3/4 консерви
кърмеща котка според потребностите

Дневна дажба при хранене в комбинация със суха храна Royal Canin Babycat:

 

Възраст на котката Количество храна
8 седмици 1/2 консерва + 17 - 29 г
12 седмици 1/2 консерва + 27 - 44 г
+ 16 седмици 1/2 консерва + 31 - 51 г
кърмещи котки според потребностите

Всяко преминаване към нова храна следва да се извършва постепенно, за да има чревната микрофлора достатъчно време да се приспособи към новия вид храна. Прибавяйте в продължение на 1 седмица все по-големи количества консервираната храна Royal Canin към досегашната храна на котката. Бавното преминаване към нова храна понижава риска от стомашно разстройство. Прехранването също може да доведе до проблеми с храносмилането.

 

Марка: Royal Canin

прегледи 57

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти