SeaChem American Cichlid Salt™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem American Cichlid Salt™

Артикул код: 9525

Seachem American Cichlid Salt™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на американските цихлиди. Seachem American Cichlid Salt съдържа всички физиологично важни елементи като магнезий, калций, натрий, калий и включва микроелементи като желязо, алуминий и йодид. Не съдържа вредни или ненужни съставки като нитрати, фосфати, арсен, литий, или кадмий.

Защо е различен

Seachem American Cichlid Salt е създаден така, че дозировката да варира в зависимост от естествената среда на местообитание на цихлидите и е необходимо да се добавя само при стартиране на аквариума или при смяна на водата.

Инструкции за употреба:

Всички посочени дозировки са за 110 L.

Южна Америка: Използвайте 2.5 г (половин лъжичка)

Централна Америка: 1.25 г (1/4 лъжичка)

Буфериране: Seachem Acid Regulator (pH 4.5 – 5.8) и Seachem Neutral Regulator (pH 7.0) трябва да се използват, за да се коригира pH нивото.

Съвети: Използвайте когато създавате нов аквариум или когато правите подмяна на вода. Когато добавяте соли, смятайте дозировката само спрямо добавената вода. Не добавайте соли, когато просто доливате изпарилата се вода. Препоръчително е да разтворите солите в сладка вода преди употреба.

Съдържание на 1 гр продукт:

 

Калций (мин)

15,0 %

Калций (макс)

17,0 %

Магнезий (мин)

3,0 %

Калий (мин)

6,0 %

Натрий (мин)

8,0 %

Натрий (макс)

10,0 %

Алуминий (мин)

0.9 мг

Йод (мин)

0.02 мг

Желязо (мин)

0.20 мг

Производител: Seachem

прегледи 183

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти