SeaChem Cichlid Lake Salt ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

Артикул код: 9541

SeaChem Cichlid Lake Salt ™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на цихлидите. Cichlid Lake Salt ™ съдържа всички физиологично важни елементи като магнезий, калций, натрий, калий и включва следи от елементи, като желязо, алуминий и йодид. Cichlid Lake Salt ™ не съдържа вредни или ненужни съставки, като нитрати, фосфати, арсен, литий, или кадмий. Използвайте Cichlid Trace ™ за възстановяване и поддържане на необходимите важни микроелементи между смените на водата.

Защо Cichlid Lake Salt ™ е различен?

Въпреки, че основните езера съдържат еднакви по състав и вид минерални соли, те са в много различни концентрации. Cichlid Lake Salt ™ е създаден така, че дозировката да варира в зависимост от естествената среда на местообитание и е необходимо да се добавя само при стартиране на аквариума или при смяна на водата. Много конкурентни продукти съдържат и допълнителни съставки, освен английска сол и сода бикарбонат. Въпреки това те няма да осигурят пълно възпроизвеждане на минералните соли, които се съдържат в езерата на Африка, по-специално калций и калий.

Инструкции за употреба:

Всички дози са еквивалентни за 40 L вода. Танганайка: Използвайте 11 гр (1.5 супени лъжици). Малави: Използвайте 5.5 грама (3/4 супена лъжица). VICTORIA: Използвайте 3,6 грама (1/2 чаена лъжичка). рН буфериране: Tanganyika Buffer ™ (рН 9.0-9.4) и Malawi/Victoria Buffer ™ (рН 7,8-8,4) следва да се използват, за да регулирате карбонатна твърдост и рН. Съвети: Използвайте при стартиране на нов аквариум и когато се сменя част от вода. Не добавяйте соли, когато се долива вода, еквивалентно на изпареното. За оптимални резултати разтворете солта в сладка вода преди употреба.

Съставки: магнезиев хлорид, калциев хлорид, калиев сулфат, натриев хлорид, алуминиев сулфат, железен сулфат, калиев йодид,

Съдържание на 1 гр продукт:

 

Калций (мин)

3.24 %

Калций (макс)

3.50 %

Магнезий (мин)

11.83 %

Калий (мин)

10.08 %

Натрий (мин)

3.53 %

Натрий (макс)

3.75 %

Алуминий (мин)

0.9 мг

Йод (мин)

0.02 мг

Желязо (мин)

0.20 мг

Производител: Seachem

прегледи 109

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти