SeaChem Clarity™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Clarity™

Артикул код: 9542

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство, както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен тези му свойства, в препарата е съчетан и усъвършенстван полимерен флокулиращият агент, което го прави безопасен за употреба както за рифовите камъни, така и за аквариумтите растенията. Clarity ™ е единственият продукт на пазара, който може всичко това! Clarity ™ ще премахне всички видове на помътняване, включително, но не само получени вследствие на химическа реакция или твърди частици (напр. образувано при размърдване на дънната настилка). Подходящ за употреба както за сладководни, така и за морски аквариуми. Напълно безопасен за аквариумни растения и рифови камъни.

Защо Clarity е различен?

Много производители предлагат многобройни продукти за избистряне за различните видове аквариуми (например сладководни, морски, рифови, и т.н.). Някои компании са разработили продукти, с помощта на които ще отстраните повечето видове помътняване, но тяхното прилагане изисква използването и смесването на различни съставки. Clarity ™ съдържа в себе си съединения, които ще избистрят всички видове помътняване във всеки вид среда. Clarity ™ включва в състава си както утаяващи, така и флокулиращи агенти, събрани в едно шишенце, което позволява всички видове помътняване да бъдат отстранени посредством един единствен продукт.

Как работи Clarity?

При добавяне на Clarity ™ към водата, ще се забележи процес на помътняване. Това е нормално и означава, че Clarity ™ започва да работи.

 Нормално водата е изпълнена с малки парченца плаващи материи, които не са видими с невъоръжено око. Clarity ™ действа като кара тези микроскопични материи да се слепват заедно. При слепването си те ​​образуват по-големи частици материя, които вече са видими, а оттам идва и първоначалния ефект на помътняване. След като тези частици са се слепили и образували по-големи струпвания, е просто въпрос на механична филтрация за отстраняването им. Крайният резултат е, че малките частици, които до сега са били твърде малки, за да се хванат от филтриращата медия, сега са образували достатъчно големи струпвания и лесно биват уловени от филтъра.

Инструкции за употреба

Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) за всеки 80 L аквариумна вода. В някои случаи е възможно помътняването да се увеличава леко след добавянето Clarity ™, но това е нормално и е знак, че Clarity ™ работи активно. Ще последва бързо избистряне. В случай на потъмняване поради химическа причина или поради наличието на твърди частици е необходимо почистването на филтъра след избистрянето на водата.

Производител: Seachem

прегледи 149

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти