SeaChem Cupramine ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Cupramine ™

Артикул код: 9543

SeaChem Cupramine ™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от морски риби. Cupramine ™ превъзхожда препаратите на основата на меден сулфат, хлорид и цитрат - той не е киселинен, по-малко токсичен за рибите, запазва се във водата и не замърсява филтърa. SeaChem Cupramine превъзхожда хелатите - йонно зареден, активен при ниски концентрации и е отстраняем с въглерод.

Защо Cupramine ™ е различен?

 Има повече от четири пъти разлика между количеството на минималната терапевтична доза (0.2 мг / л) и токсичната доза (0.8 мг / л). Cupramine ™ лесно се отстранява с химична филтрация. Той е високо ефективен и безопасен както в сладка, така и в морска вода.

CUPRAMINE

 

Инструкции за употреба

Извадете всички безгръбначни от третирания аквариум. Изключете UV лампата и извадете химичната филтрация. Ако на гърлото на шишето има капкомер, използвайте 20 капки (1 мл) на 40 L на първия ден, изчакайте 48 часа повторете. Ако няма капкомер, всяка мерителна линийка на капачката е 1 мл. В сладководни аквариуми използвайте половин доза. Крайната концентрация на мед, която трябва да се достигне е 0.5 мг / л (0.25 мг / л в сладка вода). Оставете при тази концентрация в продължение на 14 дни. Не прилагайте нова доза без тестване (MultiTest: Copper ™). Да не се използва в съчетание с други медикаменти. Ако аквариумът е бил лекуван предварително с йонен мед (напр. меден хлорид, сулфат или цитрат), установете нивото му с тест за мед след първоначалното дозиране. Въпреки, че повечето рибки понасят Cupramine ™ до 0,8 мг / л, не е препоръчително концентрацията да надвишава 0,6 мг / л мед. След края на лечението отстранете с CupriSorb ™ или активен въглен.

В случай на контакт с очите, незабавно и обилно измийте очите с вода и потърсете медицинска помощ.

Производител: Seachem

прегледи 83

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти