SeaChem Discus Buffer ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Discus Buffer ™

SeaChem Discus Buffer ™ създава идеалната среда за дискуси (ниско рН и ниска GH (обща твърдост)). Discus Buffer ™ ще намали и задържи рН в оптимални граници. Discus Buffer ™ омекотява водата чрез утаяване на калция и магнезия. Използвайте Discus Trace ™ за възстановяване подходящото ниво на микроелементите необохимо, за да бъдат Вашите Дискуси здрави и енергични.

Neutral Regulator ™ и Discus Buffer ™ може да се използват в комбинация, за да се постигне желаното рН при извършване на смяна на водата или добавяне на вода. Графиката по-долу съотношението е предназначена за R / о вода, където по принцип няма наличие на буферен капацитет.

Инструкции за употреба

Използвайте 1 равна чаена лъжичка (7 грама) за всеки 40-80 L дневно, докато се достигне желаната стойност на рН. След това, използвайте веднъж месечно или при смяна на водата за поддържане на стабилни нива на рН. При нужда от повишаване на рН, използвайте Neutral Regulator ™. За да постигнете конкретно рН използвайте Discus Buffer ™ в комбинация с Neutral Regulator ™, като стриктно спазвате указаното в таблицата по-долу. Тази диаграма предполага използването на продуктите в небуферирана вода (RO или DI). Ако все пак водата е вече буферирана, използвайте диаграмата, като отправно ръководство. За дехлорирането на чешмяна вода използвайте Prime ® преди влизането и в употреба.

Използвайте тези съотношения, за да достигнете желаното рН:

Neutral Regulator

Discus Buffer

рН

1

1

6.8

1

2

6.4

1

3

6.2

1

4

6.1

1

6

6.0

1

9

5.8

Производител: Seachem

прегледи 118

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти