SeaChem Discus Trace™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Discus Trace™

Артикул код: 9547

SeaChem Discus Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, нужни за здравословния растеж и здравето на Вашите дискуси. За разлика от сухоземните животни, рибите се снабдяват с хранителни вещества не само от храната , но и от околната среда. Подхранващите елементи обикновено се изчерпват чрез усвояване, окисляване или утаяване. Заради това е важно, хранителните микроелементи да се възстановяват регулярно. Discus Trace съдържа само тези елементи, които са доказано наистина необходими за рибите.

Защо е различен?

Аквариумната сол често е използвана за добавяне във водата на аквариума. Някои риби могат да толерират това терапевтично използване на солта, до като други риби могат да я понасят по-трудно. Дискусите са от тези риби, които трудно понасят високи нива на натрий във водата. Ако поддържате живи растения във Вашия аквариум с дискуси, те няма да понасят добре натрия също. Discus Trace е добре съобразен и подхранващите минерални елементи не съдържат натрий.Той може успешно да бъде използван за доставяне на минералните, микроелементите и ултраелементите, които са необходими за растежа и живота на рибите.

Начин на ползване

Използвайте 1 капачка (5ml) на всеки 80 литра вода веднъж или два пъти седмично

Състав на 1 грам:

Calcium (min)

2.40%

Calcium (max)

2.64%

Magnesium (min)

0.792%

Iodine (min)

.1%

Potassium (min)

0.1%

Copper (min)

0.032 mg

Fluorine (max)

0.001 mg

Iron (min)

0.007 mg

Manganese (min)

0.002 mg

Selenium (min)

0.000006 mg

Zinc (min)

0.007 mg

Производител: Seachem

прегледи 116

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти