SeaChem Flourish Iron™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Flourish Iron™

Артикул код: 9550

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 mg/L) на железен глюконат(Fe+2). Трябва да се използва в случаи, когато нуждата от желязо за растенията надвишава количеството, което може да осигурите посредством Seachem Flourish при препоръчителната дозировка или при видими следи, че желязото е недостатъчно (като къси и тънки стебла, пожълтяване между жилките). Не съдържа фосфати или нитрати.

Защо е различен?

Растенията много по-лесно извличат полза от Flourish Iron, отколкото EDTA-съдържащи желязо продукти, защото EDTA желязото е в Fe+3 форма. Докато растенията се нуждаят от Fe2 форма, на тях им е необходимо допълнителна енергия, докато извлекат желязото от EDTA-желязото и го приведат в нужната за тях форма.

Начин на ползване

Използвайте 1 капачка на всеки 200 литра вода или колкото е необходимо да поддържате 0.10 мг желязо на литър вода. За по-малки дози, капачката е разделена на 1 мл нива. Използвайте Seahem MultiTest Iron, за да проверите концентрацията на желязо. Използвайте по предназначение, за да се справите с недостига на желязо (обикновено проличаващото се при новорастящите растения), което включва пожълтяване на тъканта между жилите, къси и слаби стъбла.

Производител: Seachem

прегледи 105

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти