SeaChem Flourish Nitrogen™

SeaChem Flourish Nitrogen™
В наличност

Избери вариант:

Цена: 15.63 лв.


Артикул код: 9551

За поръчки: (0879) 801 808
SeaChem Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг /л) комбинация от източници на азот. Осигурява азот в предпочитаните от растенията форми - нитрат и амоний. Въпреки това, не се освобождава амоняк, тъй като Nitrogen Flourish™ е комплексен и недостъпен, докато не се усвои от растенията. Flourish Nitrogen ™ също така осигурява нитрати за тези растения, които могат лесно да ги абсорбират.

За максимални резултати комбинирайте с Flourish Phosphorus™ и Floursh Potassium™.

Защо това е различно?

 За разлика от конкурентните продукти, Flourish Nitrogen™ е изцяло свободен от фосфор, което прави възможно да се регулират нивата на азот в аквариума без да се засяга нивата на фосфор.

Инструкции за употреба

НАЧИНАЕЩИ: Използвайте 2,5 мл (половин капачка) за всеки 160L два пъти седмично или, ако е необходимо при всеки признак на недостиг на азот (напр. забавен растеж, хлороза). За по-малки дози, моля, имайте предвид, че всяка мерителна линийка на мерителната капачка е приблизително 1 мл.

ЕКСПЕРТИ: Дозата на начинаещи повдига азотните нива както би ги повдигнал един мг /л нитрати. Тази доза е достатъчна, за да осигури приблизително 4 г ръст (сух) или около 20 г (хидратиран) в продължение на 1 месечен период (приемайки, че са осигурени всички необходими хранителни вещества). За да увеличите с конкретно количество азот, ползвайте следната формула: 0.25vn = т, където V = обем на аквариума в галони (1 галон е приблизително равен на 4 литра), п = желаното увеличение азот (ако се използва стойност "нитрат еквивалент" за "п", тогава се използва фактор на 0.05 вместо 0.25 във формулата) и m = обем от продукта Flourish Nitrogen в мл. Например, за да се повиши 20 галона воден обем с 0,20 мг / л азот трябва да използвате: 0.25 * 20 * 0,20 = 1 мл.

Тъй като половината от азота в Flourish Nitrogen ™ е от нитрати можете да получите приемлива приблизителна оценка на азотните нива, чрез удвояване на отчетения нитрат, или можете да използвате MultiTest: Total Nitrogen ™ (Очаквайте скоро) за точно измерване на общия азот за разграничение между нитрати, амоняк и органичен азот.

Анализ:

Total Nitrogen (N)

 1.5%

Soluble Potash (K2O)

2%

 

Марка: Seachem

прегледи 482

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти