SeaChem Flourish Phosphorus ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Flourish Phosphorus ™

Артикул код: 9552

SeaChem Flourish Phosphorus ™ е безопасен разтвор (4500 мг / л ) на калиев фосфат, с който лесно се контролира количеството на фосфати в аквариума. За разлика от конкурентни предлагани продукти, които съдържат нитрати и фосфати във фиксиран коефициент, Flourish Phosphorus ™ (който не съдържа нитрати) Ви позволява да дозирате количеството фосфор в съответствие с нуждите на вашите растения, без риск от предозиране с нитрати. Когато се използва по предназначение п Flourish Phosphorus ™ ще подобри и ускори растежа на водните растения, без да предизвиква увеличаване на растежа на водораслите. За максимален резултат, използвайте в комбинация с Flourish Nitrogen ™ и Flourish Potassium ™.

Защо Flourish Phosphorus ™ е различен?

За разлика от предлаганите конкурентни продукти, Flourish Phosphorus ™ не включва в себе си азот, което прави възможно регулирането на нивата на фосфор в аквариума, без това да повлияе азотни нива.

Инструкции за употреба

При първоначално ползване: Използвайте 2,5 мл (половин капачка) за всеки 80 L веднъж или два пъти в седмицата, или ако е необходимо при признаци на недостиг на фосфор (напр. забавен растеж, потъмняване на растенията).

При непрекъсната употреба: Дозата при първоначално ползване повишава количествата на фосфор от 0,05 мг / л (0.15 мг / л фосфати). Оптималното ниво на фосфати може да варира, но обикновено е в границите от 0.15-1.0 мг / л. Използвайте MultiTest: Phosphate™, за да следите допустимите количества на фосфат.

За достигане на специфично увеличение на фосфата, дозирайте съгласно следната формула: 0.8vp = т, където V = обем на резервоара в галони (1 галон е приблизително равен на 4 л) , р = желаното увеличение на фосфати и т = обем на продукт в мл. Например, за да се повишат фосфатите в 20 галона с 0,1 мг / л трябва да използвате: 0.8 * 20 * 0,1 = 1,6 мл.

Производител: Seachem

прегледи 168

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти