SeaChem Flourish Potassium™

SeaChem Flourish Potassium™
В наличност

Избери вариант:

Цена: 15.63 лв.


Артикул код: 9553

За поръчки: (0879) 801 808

SeaChem Flourish Potassium съдържа 50 000 мг в литър препарат калий, подходящ за аквариумни растения. Калият е един от няколкото елемента, които са изключително важни за поддържане на високо ниво на растеж на растенията. Калият може да се изразходи в бързо растящи системи или когато водата съдържа ниско минерално количество. В тези случаи липсата на калий може да бъде ключовия фактор, който ограничава бързия растеж на растенията. Използвайте Flourish Potassium, за да предотвратите липсата на калий в аквариума (признаци за което могат да бъдат пожълтелите листа на растенията) и да увеличите растежа на растенията в аквариума.

Защо е различен?

Най-лесният начин за добиване на калий за растенията са калиевите нитрати и калиевите фосфати. И двете съединения добавят азот или фосфор, заедно с калия, правейки невъзможно да се контролира NPK показателя в определени равнища. Flourish Potassium™ ползва калиев сулфат, позволявайки Ви да добавяте калий за растенията, без да влияете на нивата на азот и фосфор.

Начин на ползване

Използвайте 1 капачка (5 мл) на всеки 125 литра вода. Тази доза ще увеличи калия с 2 милиграма на литър вода. Повторете 2-3 пъти седмично или когато е необходимо, за да предотвратите пожълтяване на по-старите листа, некроза (смърт/покафеняване) или заслабване на стъблата и корените.

Марка: Seachem

прегледи 505

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти