SeaChem Flourite Black Sand ™ 3.5kg

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Flourite Black Sand ™ 3.5kg

Артикул код: 9557

SeaChem Flourite Black Sand ™ 3.5kg

Seachem Flourite Black Sand е специално оразмерен глинест субстрат с добре оформени пори, създаден за растителни аквариуми. Неговото специално предназначение е да се ползва за растителни аквариуми, но също така може да се ползва във всякакви аквариуми. Flourite Black Sand е най-ефективен, когато се използва самостоятелно, като цялостна и основна подложка, но също така може да се миксира с други субстрати. Модификации на грунда, като ползването на латерити, не е необходимо, и за разлика от конкуриращи продукти, Flourite Black Sand може никога да не се подменя. Остава ефективен през цялото време, докато е в аквариума. Не е химически третиран и по никакъв начин няма да повлияе на pH-то на водата в аквариума

Все пак може да го изплакнете преди употреба, за да отмиете евентуален прах. Също така може да намалите помътняването на аквариума, като сипвате водата бавно и като ползвате някакъв допълнителен съд, в който се разбива добавената вода. Първоначално леко помътняване е нормално и ще се изчисти бързо (2-12 часа). За да намалите времето за избистряне на водата, използвайте SeaChem Clarity в комбинация с механичен филтър (като филтърна вата)

Съдържание на химически елементи (милиграма в килограм грунд):

Алуминий

33510

Калий

374

Барий

19

Магнезий

1868

Калций

20950

Манган

51

Кобалт

4

Натрий

5484

Хром

7

Никел

9

Мед

17

Ванадий

11

Желязо

4338

Цинк

9

 

Калкулация: например за дъно 40 х 40 см и дебелина на субстрата 5 см ще имате нужда от 1 опаковка

Производител: Seachem

прегледи 179

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти