SeaChem Flourite Dark™ 3.5kg

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Flourite Dark™ 3.5kg

Артикул код: 9558

Seachem Flourite Dark™ е специално оразмерен глинест субстрат с добре оформени пори създаден за растителни аквариуми. Неговото специално предназначение е да се ползва за растителни аквариуми, но също така може да се ползва във всякакви аквариуми. Flourite Dark™ е най-ефективен, когато се използва самостоятелно като цялостна и основна подложка, но също така маже да се миксира с други субстрати. Модификации на грунда, като ползването на латерити, не е необходимо, и за разлика от конкуриращи продукти, Flourite Dark™ може никога да не се подменя. Остава ефективен през цялото време, докато е в аквариума. Не е химически третиран и по никакъв начин няма да повлияе на pH-то на водата в аквариума.

Все пак може да го изплакнете преди употреба, за да отмиете евентуален прах. Също така може да намалите помътняването на аквариума, като сипвате водата бавно и като ползвате някакъв допълнителен съд, в който се разбива добавената вода. Първоначално леко помътняване е нормално и ще се изчисти бързо (2-12 часа). За да намалите времето за избистряне на водата, използвайте Seachem Clarity™ в комбинация с механичен филтър (като филтърна вата)

Съдържание на химически елементи (милиграма в килограм грунд):

Алуминий

2166

Калий

136

Барий

3

Магнезий

2422

Калций

2378

Манган

384

Кобалт

2

Натрий

269

Хром

5

Никел

3

Мед

11

Ванадий

3

Желязо

5326

Цинк

60

 

Калкулация: например за дъно 40 х 40 см и дебелина на субстрата 5 см ще имате нужда от

 1 опаковка.

Производител: Seachem

прегледи 46

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти