SeaChem HyperSorb™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem HyperSorb™

SeaChem HyperSorb

HyperSorb ™ е синтетичен адсорбент, който превъзхожда всички други смесени синтетични медии и въглени. Той има изключителен капацитет на органично отстраняване - премахва органични отпадъци, токсични изпарения и други замърсители. В сладководни аквариуми HyperSorb ™ ще помогне за стабилизирането на йонния баланс и ще съдейства за контрола на нивата на амоняк, нитрити и нитрати. Регенерира се за повторна употреба с белина. Подходящ за употреба, както в сладководни, така и в морски аквариуми.

Инструкции за употреба

 Използвайте във филтърна торбичка. Всеки 250 мл от препарата третират до 300 L вода. Изплакнете преди употреба. Изчерпването на HyperSorb се проявява с ясно изразена промяна в цвета на перлите от жълто на тъмнокафяво.

Инструкции за регенерация:

Накиснете HyperSorb ™ в съотношение 1:1 белина:воден разтвор за 24 часа в неметален съд и в добре проветриво място, недостъпно от деца. При изваждането изплакнете добре, след това накиснете за 8 часа в разтвор, съдържащ 2 супени лъжици на чаша вода Prime ®, или еквивалентен дехлоринатор. Изплакнете добре. Оригиналният цвят и пълна активност следва да са възстановени и HyperSorb ™ е готов за повторна употреба.

Внимание: някои видове слузести продукти, отделяни от повърхността на тялото на рибките могат трайно да замърсят HyperSorb ™ и правят регенерацията трудна. Не използвайте повторно, ако се усеща мирис на хлор. В случай на съмнение, HyperSorb ™ се накисва в малко количество вода и се тества за остатъчен хлор с тест за хлор.

Производител: Seachem

прегледи 188

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти