SeaChem KanaPlex™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem KanaPlex™

Артикул код: 9566

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства базирани на канамицин, което безопасно и ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по рибите (воднянка, popeye, гниене на перки / опашка, septicemia). Тъй като се абсорбира от рибките, KanaPlex ™ е полезен при лечение на вътрешни инфекции при тези ситуации, в които аквариумните обитатели отказват да се хранят. KanaPlex ™ не се отразява неблагоприятно на филтърната система и се премахва лесно с въглен. За подобряване на вкуса на храната, комбинирайте при използване с GarlicGuard ™. Храната може да се замразява повторно .

За употреба, както в сладководни, така и в морски аквариуми.

Инструкции за употреба

 
Използвайте една равна супена лъжица (180 мг) за всеки 20 L вода. Повтаряйте на всеки 2 дни, както е посочено, до прилагането на максимум три дози (до 3 пъти). Изключете UV, озон и химична филтрация. При хранене смесете една мерителна доза от препарата, с около 1 супена лъжица замразена храна. Храната може да се замразява и да се използва повторно.

Активни съставки: канамицин сулфат (40%). Помощни вещества: калиев сулфат (60%)

Производител: Seachem

прегледи 132

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти