SeaChem Liquid Marine Buffer ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Liquid Marine Buffer ™

Артикул код: 9569

SeaChem Liquid Marine Buffer ™ безопасно ще повиши нивото на рН в морския аквариум до 8,3. Той няма да повиши рН над 8.3, дори ако по невнимание се предозира. Liquid Marine Buffer ™ е смесен продукт и не е обикновената комбинация от натриев бикарбонат или натриев карбонат, които се продават като заместители. Такива продукти могат да повишат рН до опасни нива, ако не се използват правилно. Liquid Marine Buffer ™ съдържа натрий, магнезий, калций, стронций, калиеви соли на карбонати, бикарбонати, хлорид, сулфат и борат.

Защо Liquid Marine Buffer ™ е различен?

Liquid Marine Buffer ™ съдържа в състава си същата смес като Marine Buffer ™ на прах; По този начин притежава същите качества и предоставя същите предимства. Благодарение на състава си Liquid Marine Buffer ™ е смесен буфер, който контролира нивата на рН на 8,3. pК на Liquid Marine Buffer ™ всъщност е малко по-висока от 8,3, за да се бори с притока на бикарбонат при всяка смяна на водата.

Инструкции за употреба

 Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) за всеки 20 L вода дневно, до като рН се стабилизира на 8.3.. Това може да отнеме от един ден до една седмица в зависимост от първоначалното ниво на рН, алкалност и баланса на системата. След това се използва, за да се поддържа рН в оптимални граници.

Производител: Seachem

прегледи 156

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти