SeaChem Neutral Regulator ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Neutral Regulator ™

SeaChem Neutral Regulator ™ регулира рН до неутралнo (рН 7.0) от ниско или високо рН и го запазва там. Neutral Regulator ™ омекотява водата посредством утаяване на калция и магнезия като същевременно отстранява хлор, хлорамин и амоняк. Използването на Neutral Regulator ™ прави ненужна употребата на други подобни продукти. За да намалите нивата на рН под 7,0 използвайте Neutral Regulator ™ в комбинация с Acid Regulator ™ (или Discus Buffer ™). За да повишите нивата на рН над 7.0 комбинирайте с Alkaline Regulator ™. Всички тези продукти, ще подобрят и стабилизират средата в сладководния аквариум.

Съдържа фосфатни буфери и кондициониращи агенти. Безопасен за всички сладководни рибки, аклиматизирани към неутрално рН.

Защо Neutral Regulator ™ е различен?

В допълнение към другите си свойства, Neutral Regulator ™ също така ще премахне хлор, хлорамин, амоняк, нитрити и нитрати, като същевременно ще стимулира производството на естествената слузеста покривка върху тялото на рибките и ще поддържа нивата на рН до 7,0.

Инструкции за употреба

Използвайте 1 равна чаена лъжичка на всеки 40-80 L веднъж или два пъти в месеца (или колкото е необходимо, за да се поддържа ниво на рН от 7.0.) Neutral Regulator ™ може да се добавя директно в аквариума по всяко време. За най-добри резултти, разтворете препарата във водата, с която ще замените старата в аквариума.

Производител: Seachem

5.0, 1 гласа

прегледи 107

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти