SeaChem Onyx Sand™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Onyx Sand™

Артикул код: 9587

SeaChem Onyx Sand™ е естествен тъмно сив пясък, който перфектно допълва и подобрява външния вид на всеки аквариум. Подходящ за растителни аквариуми и за аквариуми с цихлиди. Грундът осигурява не само желязо, но и други минерали, както и поддържа KH нивата в сладководните растителни аквариуми. Богат на карбонати, SeaCheam Onyx Sand осигурява предимство за всички растения, които могат да извличат бикарбонати. Въпреки, че е предназначен за растителни аквариуми, грундът може да се използва за всякакви аквариумни среди. Onyx Sand е най-ефективен, когато се използва самостоятелно, но все пак може да се миксира и с други грундове. Не е необходимo смесване с латерити. Onyx Sand не е химически обработен, но има лек буферен капацитет, който може да повиши pH на водата с 0.1 – 0.5 pH единици (в зависимост от характерните водоизточници). Грундът е подходящ да остане постоянно в аквариума, без да е нужна неговата подмяна в бъдеще.

Изплакнете леко преди употреба, за да отмиете евентуален прах по грунда. Разнасянето на праха в аквариумната вода може да се минимизира, като се сипва внимателно водата и чрез намаляване на струята на водата. Леко помътняване на аквариумната вода е нормално и ще се изчисти бързо (2-12 часа). За да намалите периода на избистряне на водата, използвайте SeaЦhem Clarity в комбинация с механична филтрация (филтър гъба/вата).

Химически състав:

Aluminum

822

Barium

5

Calcium

197500

Cobalt

4

Chromium

10

Copper

4

Iron

2846

Potassium

417

Magnesium

115400

Manganese

43

Sodium

135

Nickel

7

Vanadium

8

Zinc

23

Производител: Seachem

прегледи 125

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти