SeaChem PhosGuard

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem PhosGuard

Артикул код: 9592
SeaChem Phosguard превъзхожда всички конкурентни продукти. PhosGuard е с голям капацитет и висока ефективност филтрация продукт за премахване на фосфати и силикати от морска или прясна вода аквариуми. За разлика от конкурентните продукти, PhosGuard е мънисто-образна за оптимални характеристики на потока и има изключителен порьозност за увеличаване на капацитета. PhosGuard има работен капацитет, за да се премахне 20 до 60 мг / л фосфати в 100 галона с подобен ефект върху силикати. Той може да се използва непрекъснато или периодично, и няма да се освободи отстранява фосфати. PhosGuard ще доведе до спад на водорасли косата и засилване на корали растеж. Всеки литър третира до 300 литра. Marine или за сладководни аквариуми употреба.

Инструкции: Използвайте 1 чаша за всеки 75 литра. Оставете продукта на място в продължение на 4 дни, след това тест фосфати и силикати

Производител: Seachem

прегледи 222

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти