SeaChem Reef Dip ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Reef Dip ™

Артикул код: 9603

SeaChem Reef Dip ™ съдържа в състава си елемента йод, за да защити слузестата повърхност при безопасно и леко обеззаразяване на корали. Той е ефективен срещу бактерии, гъбички и протозои. Reef Dip ™ може да се използва профилактично (без данни за заболяване) или за отстраняване на заболелите екземпляри. Reef Dip ™ е безопасен за употреба както с твърди, така и с меки корали. Също така е безопасен за анемонии и полипи.

Защо Reef Dip ™ е различен?

 Reef Dip ™ осигурява защитен слузест комплекс, който обвива коралите и осигурява необходимия йод в контакта му със заразената повърхност за продължителен период от време. Като допълнение към тази си способност слузестото покритие предотвратява повторно проникването на инфекция.

Инструкции за употреба

Използвайте само в отделен съд за потапяне, а не дитектно в аквариума. Прехвърлете 4 L на вода от аквариум към приспособения отделен съд за потапяне. Добавят се 5 мл (една пълна мерителна капачка) от Reef Dip ™ и разбъркайте. Извадете от аквариума и потопете корала за 5-10 минути, в зависимост от разпространението и сериозността на заболяването. При много тежки случаи може да се използва двойна доза. При видими и достъпни лезии, приготвения концентрат може да се приложи директно върху лезиите преди пускането на корала в него. Наблюдавайте коралите по време на терапията за наличието на нежелани реакции като прекомерно наличие на слузеста обвивка. Разтвор, приготвен за потапяне може да бъде използвана за срок от един ден, но след това трябва да се изхвърли.

Производител: Seachem

прегледи 162

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти