SeaChem Reef Fusion 1

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Reef Fusion 1

Артикул код: 9604
Reef Fusion 1 ™ и Reef Fusion 2 ™ са основата на система формулиран да осигури най-важното за рифов аквариум. Reef Fusion 1 ™ осигурява йонен калций, докато Reef Fusion 2 ™ осигурява алкалността. Когато се използват заедно, системата Reef Fusion ™ ще запази калциевите и алкалностните равнища.
Reef Fusion ™ 1 осигурява не само 100,000 мг / л от йонен калций, но също така включва биологично подходящи нива на магнезий, стронций, бор, желязо, манган, молибден и.
Reef Fusion ™ 2 съдържа смес от карбонати и бикарбонати при алкалността на 4400 милиеквивалента / L. Тя е предназначена за възстановяване и поддържане алкалността в Reef аквариум и да предостави варовикови видове с важно карбонат, необходим за растежа на коралите.
Когато се използва по предназначение, Reef Fusion 1 ™ и Reef Fusion ™ 2 ще поддържа критичните нива на калций и алкалността, необходими за здравословния растеж , като същевременно осигурява биологично подходящи нива на други елементи и микроелементи.

Доза аквариум на всеки 1-2 дни. Да се разклаща добре преди употреба. Добавя се 1 мл Reef Fusion 1 ™ на 25 L (6,5 галона САЩ) вода. (За справка, капачката държи 5 мл.) Добавяне на висок ток площ от резервоара. Изчакайте няколко минути, след което се добавят Reef Fusion ™ 2 по същия начин, 1 мл на 25 L (6,5 галона САЩ), след разклащане добре. За предпочитане е двата продукта се добавят към различни места в резервоара.
Тази доза допринася 4 мг / л на калций и 0.176 милиеквивалента / L на алкалността. Никога не смесвайте Reef Fusion 1 ™ с Reef Fusion 2 ™ директно. Не превишавайте доза от 4 мл в 25 L (6,5 галона САЩ) на ден, за всеки продукт.
Поддържа нивото на йонен калций между 410-430 мг / л. Поддържайте алкалността между 4-6 мекв / L. Размер или честотата на дозата може да бъде увеличена, ако режим на дозиране е недостатъчно за поддържане на калций и алкалността в тези граници.

Производител: Seachem

прегледи 113

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти