SeaChem Reef Glue

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Reef Glue

Артикул код: 9662
Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той залепва в рамките на секунди и има отлични свойства на залепване, здравина и устойчивост. Може да се използва дори под вода. Seachem Reef Glue може да се използва за всякакъв акваскейпинг, както в морски, така и в сладководен аквариум или при ремонти на всякакви пластмаси. Оригиналната опаковка на лепилото е алуминиева, което предотвратява засъхване, както при аналогични продукти в пластмасови опаковки.
Размер: 20 г
Начин на употреба
Преди да прибегнете към лепенето, първо определете как бихте искали да се свържат двата елемента. Проверете допирните им точки, които ще бъдат залепени. Изкарайте над водата двата елемента, които искате да залепите и капнете малка капчица на местата, където ще се докосват. След това бързо ги съединете по начина, който искате. Коричка ще се образува по лепилото, когато се докосне с водата. Добре е да махнете тази коричка. Дръжте притесните двата елемента за около 15 секунди (по-продължително на места със силно течение). Леко отпуснете за да се убедите, че е добре залепило. Повторете ако е необходимо да добавите още малко лепило за да се изгради по-здрава връзка.

прегледи 148

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти