SeaChem Reef Strontium ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Reef Strontium ™

Артикул код: 9610

SeaChem Reef Strontium ™ е предназначен за възстановяване и поддържане на количествата стронций до нива, открити в естествената морска вода без това да повлияе на нивата на рН. Стронцият се използва по същия начин като калция и има подобно значение за поддържанe на интензивно ниво на растеж.

Стронцият възниква в естествена морска вода при концентрация от около 8 до 10 мг / л. Химически много наподобява калция и много организми го усвояват във техните скелети заедно със калция. Може да се ползва като допълнение към препарати, предназначени да ускоряват и поддържат растежа на корали, коралови водорасли и други дънни организми.

 

Защо Reef Strontium ™ е различен?


Reef Strontium ™ съдържа 10 000 мг / л стронций под формата на глюконат комплекс. Глюконат комплексообразуване дава няколко предимства - увеличава бионаличността на стронций, който е богат източник на метаболитна енергия, за да спомогне за поддържането на максимален растеж на коралите и предотвратява изчерпване стронций. Reef Strontium ™ не съдържа азот или фосфор, поради което е биологично невъзможно да доведе до растеж на алги в добре поддържана рифови системи.

 

Инструкции за употреба

НАЧИНАЕЩИ: Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) на 80 L вода два пъти седмично

НАПРЕДНАЛИ: Проверете нивото на стронций, а след това следвайте указанията за дозиране, описани по-горе, до като нивото на стронций се коригира до 8.12 мг / л. Всяка доза ще повиши нивото на стронций с около 0.6 мг / л. Количеството или честота на дозиране може да се регулира съобразно показателите и индивидуалните нужди. След това продължете използването според указанията за поддържане на стронций.

ЕКСПЕРТИ: След определяне степента на потребление на стронций, изградете автоматична капкова система. Използвайте следната формула, за да се определи колко да добавите към водата: m = 0.4vs (m = мл от продукта за добавяне, V = обем на аквариума в галони (1 галон е приблизително равен на 4 л), S = количеството стронций за повишаване в мг / L).

Например, ако искате да повишите стронция с 2 мг / л в 50 галона аквариум, тогава трябва да добавите 0.4x50x2 = 40 мл.

 СЪВЕТИ: Използвайте теста Reef Status ™: Strontium за измерване на количествата стронций.

Производител: Seachem

прегледи 146

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти