SeaChem Reef Trace ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem Reef Trace ™

Артикул код: 9611

SeaChem Reef Trace ™ включва в себе си богато разнообразие от микроелементи, нужни за правилния растеж и живот на вашия риф. Микроелементите обикновено се изчерпват чрез усвояване, окисляване или утаяване. Последните два процеса се появяват по-бързо, отколкото при други микроелементи. Заради това е важно, хранителните микроелементи да се възстановяват регулярно. Reef Trace може да бъде ползван самостоятелно или в комбинация с Reef Plus. Най-добри резултати се постигат, когато двата продукта се комбинират. Reef Trace не съдържа нитрати и фосфати.

Подновяването на микроелементите е необходимо, за да се поддържа идеална среда за растежа и репродукцията на морската флора и фауна, но докато важността на микроелементи е осъзната от акваристите от много години, физиологичните причини не са добре разбрани. Химическите елементи в морската вода варират, по същия начин добавянето им в аквариума в различни дози проявява различен ефект върху морските растения и мекотели. Казано на кратко, тези елементи са важни за метаболитните процеси и формирането на пигментация.

Дозировка

Използвайте 1 капачка (5 ml) на всеки 80 литра вода, два пъти седмично.

Състав:

Boron

0.028 mg

Cobalt

0.0003 mg

Copper

0.032 mg

Maganese

0.085 mg

Molybdenum

0.003 mg

Zinc

0.169 mg

Rubidium

0.00008 mg

Nickel

0.00003 mg

Vanadium

0.00002 mg

Производител: Seachem

прегледи 195

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти