SeaChem SeaGel ™

Този продукт не може да бъде закупен!

SeaChem SeaGel ™

Артикул код: 9614

SeaChem SeaGel ™ е комбинация от MatrixCarbon ™ и PhosGuard ™. MatrixCarbon ™ представлява изключително високо абсорбиращ въглен за отстраняване на органични примеси и цвят. PhosGuard ™ е силно средство за отстраняване на фосфати, силикати, токсични метали и киселини. И двата компонента са оформени като топчета за достигане на оптимални характеристики при преминаване на водния поток през тях. Двата компонента се засилват взаимно и са идеални за рифове и морски аквариуми. SeaGel може да се използва и в сладководни аквариуми, при условие че не са третирани с фосфат буфер.

Защо SeaGel е различен?

Въпреки, че MatrixCarbon ™ има най-ниското откриваемо разтворимо съдържание на фосфати от всички основни тествани въглеродни марки, някои от фосфатите е възможно да бъде освободен в аквариума. Добавянето на PhosGuard ™ към водата ще компенсира това. И двата компонента са оформени като топчета за достигане на оптимални характеристики при преминаване на водния поток през тях.

Инструкции за ползване

Използвайте 500 мл от препарата за аквариуми с обем 300-450 L. Преди поставяне в аквариум изсипете съдържанието във филтърна торбичка (или мрежа) и изплакнете с чешмяна вода преди употреба. Бъдете внимателни при поставянето в аквариума, тъй като при контакт с водата продуктът ще пръска и ще се нагрее при първоначалното съприкосновение с водата. Оптималното действие на SeaGel е 3-4 месеца.

Производител: Seachem

прегледи 179

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти