"SENSITIVE STOMACH CAT" - за котки с чувствителна храносмилателна система

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 36763

Гранулите са предназначени специално за зрели котки с чувствителна храносмилателна система. Продукта има съставки, които стимулират чревния тракт, а това води до по-пълна асимилация на храната.

Основен източник на протеини тук е пилешкото месо. Протеините са високоусвояеми и предотвратяват развитието на възпалителни процеси в стомаха. Правилното смесване на неразтворими и разтворими фибри се обезпечава от комбинацията между каша от цвекло и грахови фибри. Балансираните количества растителни фибри предпазват животните от наднормено тегло, диабет, хранителни разтройства и колит, като същевременно осигуряват правилното придвижване на храната през храносмилателния тракт.

Наличието на корен от цикория в гранулите стимулира образуването на антитела в стомашно-чревния тракт. Цикорията е и богат източник на фруктоолигозахариди. Клетъчните стени на маята пък съдържат маноолигозахариди, които подобряват храносмилането и намаляват риска от развитие на патогенни бактерии.

***

Опаковка: 2 кг.

Производител: Nutram

прегледи 322

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти