Sera Bio nitrivec - биологично пречистване на аквариум от нитрити, амоний, замърсявания

Sera Bio nitrivec - биологично пречистване на аквариум от нитрити, амоний, замърсявания
В наличност

Избери вариант:

Цена: 10.26 лв.


Артикул код: 6815

За поръчки: (0879) 801 808

Биокултури sera Bio Nitrivec за биологично пречистване на аквариума. Да се използва при направа на нови аквариуми, чистене на филтъра и смяна на водата.Специална смес от пречистени бактерии, които унищожават амония и нитритите.С дълготраен ефект тези микроорганизми отстраняват замърсяванията причинени от отпадъците от рибките, гниещите части от растения и храна.

sera

bio nitrivec с нова подобрена формула за премахване на замърсяванията.В добавка на милиардите пречистващи бактерии, новият sera bio nitrivecсъдържа комбинация от финни вулканични скали, които са специално обработени за нуждите на акваристиката и осигуряват здравословна, чиста вода по натурален начин.

 Как действа?Вътре във вулканичните скали има огромен брой малки дупчици запълнени с йони, които имат положително въздействие върху качеството на водата, например калциеви, калиеви и магензиеви. Ако във водата има замърсявания, например амоний - за няколко секунди калия, калция или магнезия излизат във водата и опасния амоний е фиксиран в дупчиците на вулканичните скали, където се унищожава от пречистващите бактерии. Благодарение на голямата повърхност на вулканичните скали и гореспоменатото им свойство, огромно количество органични и неорганични отпадъци биват фиксирани и бактериите може да започнат разграждането им директно на място. 

Какво още трябва да знаем използвайки този продукт?Разклатете добре преди употреба, за да може вулканичните скали да се разпределят равномерно в целия продукт. След добавянето на препарата водата ще помътнее за кратко. Помътняването ще изчезне за 4 - 24 часа в зависимост от температурата. През това време замърсяванията ще бъдат фиксирани във вулканичните скали.След това водата ще бъде чиста както

Марка: Sera

прегледи 668

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти