Sera Biotop Cube 130 XXL /аквариум 130л. 51/66.5/57см/

Sera Biotop Cube 130 XXL /аквариум 130л. 51/66.5/57см/
В наличност

Цена: 671.00 лв.

За да подпомогне начинаещите в акваристиката производителя на висококачествени продукти Sera, ви предлага напълно обурудван сладководен аквариум.

Идеално балансираното за този обем аквариум оборудване на sera Biotop Cube 130 дава възможност за незабавно стартиране на аквариума и гарантира лесна и базпроблемна поддръжка. Немското подразделение на TÜV потвърждава високото качество със своя печат върху продукта.
Не се налага тартиращите в хобито да подбират различните видове и модели техническо обурудване. Пълното обурудване на sera Biotop Cube 130 ви дава възможност лесно да проектирате сладководен аквариум с малко усилия за поддръжка.
В комплекта е включен външен филтър sera fil Bioactivе 130. Оборудван с високоефективния филтърен материал sera siporax. Препарат с бактериални култури - sera Filter biostart е включен в опаковката и дава възможност филтъра да бъде стартиран биологично и веднага да започне да разгражда замърсителите.
Освен това аквариума осигурява най добрите светлинни условия с две лампи Т5. Малък капак отпред улеснява храненето и добавянето на препарати.
Голямото пространство за плуване осигурява достатъчно място за да може водните обитатели да покажат напълно естественото си поведение.
sera ви дава възможно най-добрите преложения за рибки, идеални за този рамер аквариум ( виж в книжката за употреба ).
sera разшири асортимента си със sera Biotop Cube 130 и по този начин предлага на търговците и крайните потребители сладководен еквивалент на морския аквариум sera Marine Biotop 130.
•Аквариум с извито и полирано стъкло. Стъклото на аквариума със заоблени ръбове позволява да наблюдавате по-добре своя аквариум. Съдържание: около 130 л.
•Размер: Ш 51 cm х В 66.5 cm х Д 57 cm
•По – голямата му дълбочина в сравнение с правоъгълните аквариуми дава повече възможности при подреждането.
•Капак с възможност за отваряне като ракла (нагоре) и пълно отваряне (чрез приплъзване и повдигане на капака назад). Две лампи Т5 (2 х 24 W), два вентилатора за охлаждане на електронните компоненти. Малък капак за хранене и добавяне на препарати.
•Външен филтър sera fil Bioactivе 130 оборудван със sera филтърна вата (за механична филтрация) и филтърна вата (за механична филтрация) и 1 000 мл. sera Siporax (за биологична филтрация) с разгърната площ за заселване на бактерии 270 м2.
•Включен sera filter Biostart (50 мл.) – биокултури за незабавно стартиране на биологичната филтрация в sera Siporax.
•sera нагревател 150 W от 2мм. термо шок устойчиво стъкло и електронен датчик.

Производител: Sera

прегледи 124

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти