Sera Biotop Nano Cube /обурудван аквариум/-60л

Sera Biotop Nano Cube /обурудван аквариум/-60л
В наличност

Цена: 363.00 лв.

sera Biotop Nano Cube 60 - сертифициран TÜV и GS

Все повече начинаещи и напреднали в акваристиката решават да се наслаждават на компактни нано аквариуми. sera ви предлага напълно обурудван аквариум с компактна форма, готов за употреба. Това ви позволява безпроблемно да започнете своя нано аквариум с рибки, скариди, рачета, растения или сборен, веднага.
Да имаш нано аквариум е предизвикателство, трябва да поддържаш биологично равновесие в малък обем. Тоа изисква добро съгласуване на обурудването. Новия sera Biotop Nano Cube 60 осигурява най добрите условия за успешен старт в акваристиката.
Създаването на кавариум с sera Biotop Nano Cube 60 е бързо и безпроблемно, защото е пълен компелт, биологично активен и готов за употреба.
Четирикамерния филтър включва помпа, нагревател с термостат и съдържа 1 л. sera Siporax, който осигурява ефективна биологична филтрация.
Стъклото отпред е извито и полирано, а капака може да се фиксира на различни нива или да се отвори напълно назад. В комплекта са включени sera Aquatan, 100 мл. и sera filter biostart за незабавно активиране на филтъра. Отделно може да се закупи шкаф.
sera Biotop Nano Cube 60 - ефективни 60 литра. Размери - Ш х В х Д: 40,3 х 46 х 48,4 в см.

Производител: Sera

прегледи 181

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти