Sera Blackwater Aquatan /стабилизатор за сладководен аквариум/-100мл

Sera Blackwater Aquatan /стабилизатор за сладководен аквариум/-100мл
В наличност

Цена: 9.13 лв.

СТАБИЛИЗАТОР ЗА ВОДА

с ефект тропическа вода

За сладководен аквариум

Здравословна програма за вашите рибки, скариди и раци

sera blackwater aquatan с новата Bio Protect Formula преобразува чешмяната вода до чиста и съответстваща на изискванията на рибките вода, точно както в тропическите реки.

Жизнени и здрави рибки, скариди и раци

Вода съответстваща на естествените местообитания, подпомага оцветяването и естественото поведение

Незабавно премахва тежките метали

Подтиска растежа на неприятните водорасли

Осигурява дълготраен, натурално тъмен нюанс на водата

Изкючително икономичен

Инструкция за използване:

Добавете по 1 пълна капачка ( 10 мл.) на всеки 50 л. аквариумна вода. Временното помътняване е необходимо и показва ефективността на продукта. Помътняването ще изчезне след няколко часа и водата ще стане чиста и естествено тъмна.

 

Да се пази от деца и домашни животни!

 

******************** 

 

Кристално чиста тропическа вода с новия подобрител blackwater aquatan®

За да се чуват като у дома си тропическите рибки, мекотели и растения се нуждаят от особенно чиста вода с характерни показатели и оцветяване.

Сега има новия blackwater aquatan®. Създава вода подобна на тази в естествените обитания и осигурява жизненост и здраве за вашите рибки, скариди и раци.

Дълготраен тропически цвят на водата, сега е постижим за собствениците на биотопни аквариуми благодарение на новия изключително икономичен подобрител blackwater aquatan®. Водата от чешмата съдържаща агресивния хлор и някой тежки метали се превръща в тъмна, прозрачна и собразена с изискванията на рибките вода - без промяна на рН

Резултатът: Вода подобна на тази в естествените местообитания повишваща жизнеността и здравето на рибките, раците, и скаридите, техните цветове и естествено поведение. Освен това, намява количеството светлина преминаваща през водата и от там намалява растежа на неприятните водорасли

Производител: Sera

прегледи 197

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти