sera blue sky Royal Т8 - открито небе

Този продукт не може да бъде закупен!

sera blue sky Royal Т8 - открито небе

Артикул код: 9770

За поръчки: (0879) 801 808

Sera bluе sky Royal доставя ярка дневна светлина за рибки от големи, открити реки и езера. Нейната температура от 12000 келвина наподобява мъглив тропичен ден по пладне, по време на мусон. Тя е идеалната лампа за осветяване на аквариуми наподобяващи източно африкански биотопи или морски аквариуми.

Високия дял на синята светлина и ниския на червената в излъчващия спектър подобрява натуралният цвят на тези невероятни риби от езерата Малави, Танганика и Виктория, а така също и кораловите риби. Подходяща е и за аквариуми с дъгови или кипи риби.

 

ВАЖНО: Експлоатационния срок на аквариумните лампи е 12 месеца. Спектъра на лампата постепенно се променя и след този срок тя вече не може да функционира, като аквариумна лампа със съответното предназанчение.

За най добър резултат подменяйте аквариумните лампи на всеки 12 месеца.

 

Предлагат се:

 

15 W - 45cm 

18 W - 60cm 

25 W - 75cm

30 W - 90cm 

36 W - 120cm

38 W - 105cm

 

Изборът на осветление често се смята за най-лесното нещо при създаване на аквариум, независимо от факта, че окраската на рибите и растежа на растенията зависи от осветлението. Неподходящото осветление може да бъде причина за бурно развитие на водорасли.

 

Здрави растения чрез ефективно осветление

 

Аквариумните paстения не служат само за декорация, но изпълняват различни

биологични функции в малкия аквариумен биотоп. Те произвеждат кислород и

преработват значително количество амониеви радикали и фосфати от отпадъците на рибите.Те също правят използваеми нитратите, осигурявайки достатъчно разтворено желязо в наличност. Освен облекчаването на тези натоварвания, растенията усвояват отрови като мед и я складират в листата си. При това, растенията имат позитивно влияние върху микробиологическото състояние на аквариумнатa вода. Но растения могат да изпълняват тези метаболитни процеси и да подобряват качеството на аквариумната вода, ако доставите достатъчно светлина.. .

В сътрудничество с един от най-големите производители на флуорисцентни лампи в Германия, сега Sera ви предлага серии от флуорисцентни лампи с най ниска консумация на енергия и високо производство на светлина на пазара произведени по нови технологии.

Използвайки най-новото във оцветяването на флуорисцента, тези лампи почти не излъчват спомагащите растежа на алгите ултравиолетово (UV) и инфрачервено(lR) излъчване.

 

Оптималната светлина предотвратява растежа на алгите

Производител: Sera

прегледи 171

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти