sera daylight briliant Т8 - дневна светлина

sera daylight briliant Т8 - дневна светлина
В наличност

Избери вариант:

Цена: 28.68 лв.


Артикул код: 9772

За поръчки: (0879) 801 808

 

sera daylight briliant най-новата генерация висококачествени флуорисцентни пури. Изработена за да произвежда оживителна, чиста светлина, дава истинския цвят на дневната светлина, репрезентирана при температура от 6000 келвина.

 

Тя има необикновено дълъг живот, с константна емисия на светлина 10 000 часа. Поради своята яркост тя заменя тропическата за осветление на аквариуми наподобяващи тропически рекички и плитки езерца, усилвайки специално натуралните цветове на рибките.

 

Лампата е практически подходяща за малки аквариуми, оборудвани само с една лампа.

 

ВАЖНО: Експлоатационния срок на аквариумните лампи е 12 месеца. Спектъра на лампата постепенно се променя и след този срок тя вече не може да функционира, като аквариумна лампа със съответното предназанчение.

За най добър резултат подменяйте аквариумните лампи на всеки 12 месеца.

 

Предлагат се:

 

 

15 W - 45cm - 18.30лв.

18 W - 60cm - 20.60лв.

25 W - 75cm - 23.50лв.

30 W - 90cm - 23.50лв.

36 W - 120cm - 24.20лв.

38 W - 105cm - 25.20лв.

58 W - 150cm - 30.90лв.

 

 

Изборът на осветление често се смята за най-лесното нещо при създаване на аквариум, независимо от факта, че окраската на рибите и растежа на растенията зависи от осветлението. Неподходящото осветление може да бъде причина за бурно развитие на водорасли.

 

Здрави растения чрез ефективно осветление

 

Аквариумните paстения не служат само за декорация, но изпълняват различни
биологични функции в малкия аквариумен биотоп. Те произвеждат кислород и
преработват значително количество амониеви радикали и фосфати от отпадъците на рибите.Те също правят използваеми нитратите, осигурявайки достатъчно разтворено желязо в наличност. Освен облекчаването на тези натоварвания, растенията усвояват отрови като мед и я складират в листата си. При това, растенията имат позитивно влияние върху микробиологическото състояние на аквариумнатa вода. Но растения могат да изпълняват тези метаболитни процеси и да подобряват качеството на аквариумната вода, ако доставите достатъчно светлина.

 

В сътрудничество с един от най-големите производители на флуорисцентни лампи в Германия, сега Sera ви предлага серии от флуорисцентни лампи с най ниска консумация на енергия и високо производство на светлина на пазара произведени по нови технологии.

 

Използвайки най-новото във оцветяването на флуорисцента, тези лампи почти не излъчват спомагащите растежа на алгите ултравиолетово(UV) и инфрачервено(lR) излъчване.

Марка: Sera

прегледи 357

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти