"Sera fishtamin" - Витамини за рибки

В наличност

Цена: 14.13 лв.


Артикул код: 7086

За поръчки: (0879) 801 808

Sera fishtamin е мултивитаминен комплекс, който може да давате с храната или да добавяте директно във водата на соленоводния, сладководния аквариум и градинското езерце. Във всеки аквариум има болестотворни микроорганизми. Но те не засягат здравите рибки. Вие трябва да се стремите да снижите нивото на стреса, като правилно подбирате броя и видовете рибки и растения. Допълнителната порция витамини дава сили на рибките срещу заболванията и стреса. Добавяне на витамини  се препоръчва и след прекарано заболяване в аквариума. 

***

Състав на 1 мл. : Витамини – А 500 IU., В1 2 мг., В2 2 мг., В6 2 мг., В12 2 мг ., C 55 мг ., D3 100 IU ., E 5 мг. , К 1 мг., nicotinic acid 10 мг., calcium pantothenate 5 мг., folic acid 0.5 мг и дистилирана вода до 1 мл.

Начин на употреба: Да се разклати добре преди употреба! В аквариума – за да обогатите храните след прекарана болест добавете по 6-7 капки от продукта на всеки 50 л. вода. За да подсилите рибките след транспортиране, при закупуване на нови рибки и след смяна на водата добавете 4-6 капки в храната или 6-7 капки на 50 л. директно във водата, след което е необходимо да спрете осветлението. При подготовка за размножаване и след това в продължение на 10 дни добавяйте  4-6 капки Sera fishtamin на всеки два дни. За добавяне в замразена храна добавете 3-4 капки  след размразяване и изчакайте да попие в храната. При хранене на малки рибки добавете ( според възрастта и броя на рибките ) на всеки два дни 1-5 капки Sera fishtamin в sera vipan Baby или sera vipagran baby, Sera micron или артемия.
В градинското езеро – за добавяне на витамини есента докато още рибките приемат храна, пролетта когато започнат да се хранят, за профилактика и при лечение на рибките добавяйте в храната по 10-12 капки Sera fishtamin всеки ден в продължение на три седмици. Изчакайте докато попие в храната и после нахранете рибките. 
 
Съхранение: На място недостъпно за деца и домашни животни. Не използвай при животни за човешка консумация. 
 
Опаковка: 15 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 305

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти