Sera Kh Test /за определяне карбонатната твърдост/-15мл

Sera Kh Test /за определяне карбонатната твърдост/-15мл
В наличност

Цена: 15.95 лв.

За определяне карбонатната твърдост в сладко- и соленоводни аквариуми.

KH) pH. Тя овладява колебанията, предизвикани от биологичните процеси на разграждане и консумацията на СО2 от растенията в аквариума (или причината за силни колебания. В общия аквариум стойности между 5 и 10º осигуряват стабилни стойности на kHdKHsera kH-plus за сладководни и морски аквариуми) или със (за градинското езерце) можете лесно и сигурно да промените карбонатната твърдост. Ако искате да промените стойността на на водатанапример да я понижите), можете да използвате (sera biopeat granulateза градински езерца).
: Разклатете реагента добре преди употреба!
1. Изплакнете шишенцата няколко пъти с водата, която ще тествате.След това напълнете до маркираните 5 мл. Подсушете отвън, 2. Добавяйте реагента капка по капка. След всяка капка залюлявайте леко, докато цвета не премине от син през зелен до жълт.
3. Броя на капките отговаря на карбонатната твърдост (напр. 5 капки = 5ºПочистване: преди и след всяко тестване шишенцето трябва да се измие добре с чешмяна вода.
Съхранявайте на хладно и тъмно. След употреба затваряйте добре и веднага реагентите.
Пазете от деца и домашни любимци!

Производител: Sera

прегледи 150

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти