sera Med Professional Flagamol - против камшичести (флагелати) и амеби , 30мл

Този продукт не може да бъде закупен!

sera Med Professional Flagamol - против камшичести (флагелати) и амеби , 30мл

 

Flagamol помага при инфекция със амеби и камшичести (флагелати). Това са най-често срещаните паразити при терариумните животни. Докато костенурките са по-издръжливи и може да не се лекуват, болестта може да има фатални последици за змии и други хищни животни. Бърза загуба на апетит, отслабване, както и възпаление на червата са основни признаци. Активната съставка на лекарството 5-Nitro-1,3-thiazol-2-ylazane е бързоефективна срещу амеби и флагелати. В следствие на специфичната биология на влечугите тези лекарства са разработени специално за тях.

 

Синтезиран, така че малки количества са много ефективни. Опитни тераристи може да ги дозират без проблем.

При внос от други държави или пускане на нови животни в биологично стабилен терариум се препоръчва, освен карантина да се проведе профилактично третиране, за да не се допусне внасяне на зараза при останалите животни.

 

*********************************************************************************

 

Уникален асортимент лекарства sera

 

Собствениците на влечуги веднага разбират, когато животните не се чувстват добре - било то от загуба на апетит или необичайни звуци при дишане. sera разработи уникален асортимент от препарати срещу различни паразити.

 

С новите лекартсва sera med Professional собствениците на терариуми лекуват своите животни индивидуално.

 

С новите лекарства sera med Professional sera Tremacestol, Oxyspirol, Eimerol и Flagamol може да третирате своите влечуги индивидуално. Продуктите бяха разработени в лабораториите на sera от научен екип под ръководството на проф. д-р Günter Schmahl и са тествани за употреба в домашни условия със сътрудничеството на "Немски център за Влечуги" в Springe (Германия).

Производител: Sera

прегледи 138

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти