"Sera med Professional Flagellol" - Препарат против вътрешни паразити

В наличност

Избери вариант:

Цена: 68.71 лв.


Артикул код: 7080

За поръчки: (0879) 801 808

Този препарат предпазва декоративните рибки от чревните паразити Spironucleus и Hexamita, както и т.н. заболяване „дупки в главата“. Акваристите, които отглеждат големи цихлиди и дискуси познават много добре проблема „болестта на дупките в главата“. Това са едни язвички в областта на главата, причинени от микроскопични паразити, които обитават червата на рибките - Spironucleus и Hexamita. Продукта отстранява не само чревните паразити, но и всички паразити в капсулиран стадий (кисти).До този момент предпазването на рибките от тези опасни паразити беше много трудна задача. Това е първия продукт, който може да се закупи свободно, без лекарско предписание. Лекарството е течно, поради което се дозира прецизно и лесно.

***

Съдържание в 100 мл: 5-Nitro-1.3thiazol-2-ylazane 14 гр.. ascorbic acid palmitate, menadione sodium bisulfate.

Начин на употреба: Добавя се по 1 мл. от лекарството на всеки 40 литра вода в аквариума. След това разбъркайте добре водата с лъжица или пръчица. Когато аквариума се третира с този продукт трябва да се изключи UV лампата, да не се филтрира през активен въглен и да се аерира добре. Лечението продължава 3 дни, след което трябва да се смени поне 80% от водата. За всеки случай почистете отново биологичния филтър преди да го пуснете.

Начин на съхранение: Продукта трябва да се съхранява при стайна температура и на места недостъпни за деца

Опаковка: 10 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 908

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти