"Sera med Professional Nematol" - Препарат за лечение срещу нематоди

В наличност

Избери вариант:

Цена: 30.36 лв.


Артикул код: 7078

За поръчки: (0879) 801 808

Този продукт е предназначен за сладководни и соленоводни рибки. Служи за лечение на нематоди по дискусите (Oxyurds), кръгли червеи (Capillatia) и нематоди (Camallanus). До този момент предпазването на рибките от тези опасни паразити беше много трудна задача. Това е първия продукт, който може да се закупи свободно, без лекарско предписание. Това е едно високоефективно лекарство за тропически рибки срещу най-често паразитиращите видове червеи в червата на рибите. Лекарството е течно, поради което се дозира прецизно и лесно.

***

Начин на употреба: Добавя се по 1 мл. от лекарството на всеки 40 литра вода в аквариума. След това разбъркайте добре водата с лъжица или пръчица. Когато аквариума се третира с този продукт трябва да се изключи UV лампата, да не се филтрира през активен въглен и да се аерира добре. Лечението продължава 2 дни, след което водата силно ще потъмнее и трябва да се смени поне 80% от водата. За да се справите с ларвите трябва да третирате аквариума отново с препарата след около 3 седмици.

Начин на съхранение: Продукта трябва да се съхранява при стайна температура и на места недостъпни за деца

Внимание!
Лекарството не се понася добре от безгръбначни. Рибките Catfish и Loaches могат да покажат чувствителност към лекарството. Да не се комбинира с други лекарства. Избягвайте контакт с очите и кожата.

Опаковка: 10 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 918

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти